Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Inuyasha The Movie 4. - A vörösen lángoló Haurai sziget

 Szia!

Itt a befejező rész, a 4. film története is.

Inuyasha és társai folytatják útjukat. Közben egy kislány elszökik a háború négy istene elől. Inuyasháék megtalálják őt és elviszik onnan. A Haurai sziget régen egy békés hely volt, ahol emberek és szellemek békében éltek egymással és így sok félszellem született itt. Ezt a szigetet elrejtették a világ elől, hogy a félszellemeket ne bántsák. De mivel a világhoz tartoznak, ezért minden 50 évben egyszer megjelent a sziget és mindig szellemek jöttek oda. Egészen addig, amíg a háború négy istene el nem foglalta a szigetet. A sziget papnőjének még sikerült lezárnia az istenek erejét, de azok megölték a papnőt. Ha érdekel a folytatás, nézd meg! Jó szórakozást!

Itt nézheted meg:

http://www.moovie.cc/online-filmek/inuyasha-a-film-4-a-vorosen-langolo-haurai-online

Képek:

 

inuyasha-movie-4.jpg plakát

 

inuu-l.jpg Kagome és Inuyasha

 

inuyasha-es-csapata---a-felszellemek-a-szigetrol.jpg Inuyasha, Kagome, Sango, Miroku, Shippo, Kirara és a félszellemek a Haurai szigetről

 

4-bol-3-haboruisten.jpg A négyből csak három háború isten (hiányzik a teknősbéka)

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lehetséges megvásárolni az Eco Slim-et olcsó áron gyógyszertárakban Magyarországon?

(UrsulaApple, 2018.11.17 20:07)

Ezután ajánlotta az egyik barátom az Eco Slimet és adott egy termékbemutatót. Először azt vettem észre, hogy csökkent az étvágyam. Már nem ettem az étkezések között, illetve nem kívántam a gyorsételt, ami eddig jellemző volt rám. Az is tetszik, hogy az Eco Slimet könnyű használni. Egy ideig használtam és már észleltem is ahogy kisebb lett a hasam. <a href=http://infazavr.org/megvasarolhato-a-recardio-gyogyszertarban-magyarorszagon-termek-teszt-tapasztalatok-ertekelesek-es-velemenyek.php>http://infazavr.org/megvasarolhato-a-recardio-gyogyszertarban-magyarorszagon-termek-teszt-tapasztalatok-ertekelesek-es-velemenyek.php</a> Fontos, hogy a bőr felhordása után ne húzza meg, nincs érzés az arc maszk jelenlétére. A krém ajánlott az arc és a nyak bőrének, valamint a dekoltázsnak. Fontolja meg, hogyan működik a gyógyszer, Aktív öregedésgátló komplex, a gyártó szerint: Aktiválja a sejtmegújítás folyamatát; Megkezdi saját kollagénsejtjeinek előállítását; Erősíti a szövetszálakat, növeli azok rugalmasságát; Tisztábbá teszi az ovális arcot; Természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek; Feltölti az üregeket az epidermális rétegben, csökkenti a ráncokat.