Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fegyverek

 Szia!

Itt a fegyvereket fogom bemutatni neked az Inuyashából. Jó szórakozást! 

Csonttörő

Japán Név: Hiraikotsu Magyar név: Csonttörő

Sango fegyvere. Igazi szellemirtó fegyver, amit eldobva megsemmisíti az ellenséget. Mérete és súlya elég nagy. (Ahhoz képest Sango félkézzel dobálja.) A csonttörő még Sango apjáé volt, amit később lányának adott. Szellemek csontjaiból áll, melyet a szellemirtók speciális módszerekkel megtisztítottak a gonoszságtól. A bumerángban azonban továbbra is jelen vannak a szellemek, erőt kölcsönözve annak. A Csonttörő szellemei hűségesek gazdájukhoz ám ezt viszont is elvárják, Sangonak tehát ügyelnie kell arra, hogy rendesen karbantartsa a bumerángot és ne tegye ki túlzott megterhelésnek. Emiatt később még lesznek gondjai (a mangában). Hatalmas méretének köszönhetően pedig pajzsként is használható. A mangában még további képességekre tesz szert.

Varázsigék

Japán név: Fuda,O-Fude Magyar név: Varázsigék

Miroku általában ezekkel szokta kiűzni a tehetősebb nemesek házából a megszálló szellemeket. Megtisztításra használja.

Tessaiga

Japán név: Tessaiga (Szokás Tetsusaigának is írni, ez azonban a hiraganák hibás olvasatából ered, akkor is Tessaigának ejtik.) Magyar név: Tessaiga

Inuyasha kardja, amit apja agyarából készítettek. Apja sírhelyén találtak rá, és csak ember foghatta meg. Ez esetben Kagome. Inuyasha csak akkor tudja használni a kardot, hogyha megvéd vele egy embert. A démonok és szellemek nem tudják megfogni. Az egyik részben azonban Sesshoumaru a kard akarata ellenére megfogta, és csapást mért vele Inuyashára. A Tessaiga hatalmát lehet növelni, hiszen a kard magába tudja szívni a különféle erőket. Az emberek kardjának nevezik.

Támadásai: ~ Kaze no Kizu - Szélborda (Szélvágó) ~ Bakuryuuha - Ellenhullám: Csak youkai ellen használható, Inuyashának az ellenfél jyakiját (aura) látnia kell hozzá. ~ Vörös penge ~ Pikkelyes Tessaiga

A kard amelyet körülleng a pusztítás aurája. Amelynek egyetlen csapására százak hullanak el. Csak halandók védelmére használható.

Tensaiga

Japán név: Tenseiga Magyar név: Tenseiga

Sesshoumaru kardja,amit apja InuTaishou hagyott rá. A kard képes arra, hogy a halottak testénél megjelenő túlvilági küldötteket elpusztítva, az illetőt visszahozza az életbe. Ám egy emberen csak egyszer lehet használni. Spoiler!!! A mangában kiderül hogy van még egy támadása a kardnak: A Meidou Zangetsuha. Ez a támadás erős, és a pokolra küldi az ellenfelet. Később az is kiderül, hogy maga a Tenseiga csak a Tessaigából visszamaradt kacat. A kard mindig megmenti Sesshoumaru életét. A Mennyek kardjának is nevezik. Egyetlen csapása ezrek életét menti meg. Ezen kívül még két kardot hagyott hátra InuTaishou. A Tessaigát, a Halandó világ kardját, és a Sou'unga-t, a pokol kardját.

Szent Bot

Japán név: Shakujo Magyar név: Szent bot

Miroku kézi fegyvere. Hatalmas ütéseket tud vele mérni az ellenfelére. A rossz akadály eloszlatásában is segít.

 

Szélörvény

Japán név: Kazaana Magyar név: Szélörvény

Miroku családjában történt egy tragédia. Naraku megátkozta Miroku egyik ősét(a nagyapját) a Szélörvénnyel, így az egy napon saját örvénye áldozatává lett és meghalt. Miroku örökölte az átkot, s ha Naraku nem hal meg, előbb vagy utóbb magát is beszippantja. Az örvény szinte bármit képes elnyelni, egyedül a mérgező dolgokat nem, mert az megmérgezi gazdáját. Ezért használja Naraku a mérges darazsakat Miroku ellen.

Tokijin

Japán név: Toukijin Magyar név: Tokijin

Sesshoumaru kardja. Egy erős démon agyarából készítette a gonoszkováccsal. A démont korábban Inuyasha megölte,így óriási gyűlöletet raktározott el magába a kard. A Toukijinnek hatalmas pusztító ereje van. Ártó gonosz aurája a tiszták számára érezhető.

Szent nyílvessző

A szent nyílvesszők a Miko-k, azaz a Shinto papnők fegyvere. Maga a nyíl is lelkekből készült, így csak a gonoszt tudják megsebezni. A szent nyílvesszőnek kétfajta támadása van: ~ Hama no Ya - Azaz a tisztító nyílvessző és a ~ Fuuin no Ya - Azaz az örökálom nyílvessző (Ezt használta Kikyo InuYasha ellen) A nyíl az ékkőszilánkok erejével sokkal erősebbek, így volt képes Kagome elpusztítani a papnőfaló démont.

Villámpenge

Villámok pengéje: ez egy lándzsa, amit a Villám fivérek egyik tagja, Hiten használt. A fegyver halálos erejű villámcsapásokat képes létrehozni.

Démonfésű

Oni fésűje: Oni fésűje az a tárgy, amibe Yura, a hajboszorkány áthelyezte a lelkét. Így a teste képes ellenállni a nagy erejű támadásoknak is, de ha egyszer a fésű megsemmisül, Yura is vele együtt hal.

Kétfejű Bot

Ennek segítségével kutatta Jaken Sesshoumaru és InuYasha apjának sírját. Sesshoumaru azt remélte, hogy a bot segítségével még InuYasha előtt az ő birtokába kerülhetne a Tessaiga. A bot ezen kívül képes tüzet okádni, és persze Jaken elsőszámú ölő alkalmatossága.

Amakoi háromágú szigonya

Amakoi szigonya: a hamis Vízisten, egy szellem lopta el a fegyvert a valódi istennőtől. A szigony használata isteni erőkkel ruházta fel újdonsült használóját, elég erős ellenfelet képezve így belőle. Az szigony úgyszintén sok mágikus képesség birtokosa, ami tulajdonosát képessé teszi a vízek irányítására, amivel hatalmas hullámokat, felhőket és tomboló szelet képes teremteni.

Shiori gömbje

A vörös kő: Shiori használja ezt a követ, hogy létrehozza a védőfalat, ami megvédi a nagyapját és a démondenevérek barlangját. InuYasha kettévágta a vörös követ, hogy megszerezze az erejét, ami képessé tette a Tetsusaigát arra, hogy áttörjön bármelyik védőpajzson.

Banryuu

Banryuu: Bankotsu kardja, a Banryuu, talán a Shichinintai vezér legközelebbi barátjának nevezhető. Miután Bankotsu visszatért az életbe, egy egész kastélynyi embert kiirtott, csak hogy visszaszerezze hőn szeretett pengéjét, amit ékkőszilánkokkal javított meg, miután megrepedt a Tetsusaiga támadásától, a Kaze no Kizu-tól.

JakotsuTou

Jakotsutou: Jakotsutou, Jakotsu kardja, egy trükkös penge, "zsanérokkal" felszerelve, ami így képes arra, hogy ismételten meghosszabbodva a távol lévő ellenfelen is sebezzen.

Kanna tükre

Kanna tükre: Kanna a tükre segítségével kiszívja az emberek lelkeit, és az irányítása alá vonja áldozatainak immár üres testeit. A tükör képes visszaverni az erős támadásokat is, például a Kaze no Kizut.

Goraishi

Goraishi: amikor Kouga belépett a farkasdémonok törzsének temetőjébe, megkereste a törzse által legjobban becsült kincset, a Goraishi-t. Miután önzetlenül a kincs helyett inkább azt választotta, hogy megmentse Gintát és Hakkaku-t a temetőőrök lángjaitól, a karmokat ráruházták. Azt mondták a farkasok vezérének, hogy a karmok segítségével elháríthatja ékkőszilánkjairól Midoriko befolyását.

Datsuki

Datsuki: Mujina mágikus kardja, a Datsuki, képes magába szívni a legyőzött ellenfelek energiáit. Miután magába szívta a Szélbordát is a Tetsusaigából, erősebb lett, de miután ismét találkozik InuYashával, könnyedén összetörik.

Forrás: wikipédia

Bakusaiga

Sesshoumaru fegyvere, amely meggátolja, hogy a démonok újra egybeolvasszák testüket. Ha talán még is megtennék, akkor a többi testrészük is elporlad és ők semmivé lesznek. Sesshoumaru akkor kapta meg, mikor rájött és elfogadta, hogy az öccse, Inuyasha a Tessaiga igazi örököse.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Whenever ventilators pulselessness, toddler, herniations colloid shocked.

(egidivi, 2019.05.13 22:41)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone Online</a> emx.xqqg.inuyasha-fan001.eoldal.hu.sim.ig http://mewkid.net/buy-prednisone/

Crohn's sun-exposed apophyseal gigantism, informed morphology.

(iyocujibavu, 2019.05.13 20:59)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - 23 <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Prescription</a> hkm.erjq.inuyasha-fan001.eoldal.hu.mzw.sw http://mewkid.net/buy-prednisone/

What is a healthy blood make

(Ashoriedydrort, 2018.10.11 23:50)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/ordonnance-viagra-cialis/

Blood Pressure Readings Explained

(Ashoriedydrort, 2018.09.27 14:56)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-effet-indesirable/

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(Albertkam, 2018.07.21 00:25)

The prostate related is the central portion of a male's reproductive system. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate related is situated just while watching rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it will always be very uncomfortable and inconvenient for your patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate medical problems are prostate infection, enlarged prostate and cancer of the prostate.Prostate infection, also called prostatitis, is easily the most common prostate-related condition in men younger than 55 years old. Infections from the prostate gland are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common coming from all varieties of prostate infection. It is brought on by bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients may experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by using antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is often a condition associated with a particular defect inside gland and the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be brought on by trauma on the urinary tract or by infections originating from the rest from the body. A patient can experience testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it is usually treated by removal in the prostate defect accompanied by making use antibiotics and NSAIDs to help remedy the redness.

Non-bacterial prostatitis is the reason approximately 90% of most prostatitis cases; however, researchers have not to create the cause of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and heavy lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective weight loss program is important. These are some in the steps you can take and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is important for general health and will also also keep the urinary track clean.

2. Some studies declare that a number of ejaculations weekly will assist to prevent cancer of the prostate.

3. Eat red meat sparingly. It has been shown that consuming over four meals of beef a week will increase the risk of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most significant measure to look at to ensure a wholesome prostate is to choose regular prostate health screening. If you are forty years and above, you should opt for prostate examination at least one time a year.

Shiori gömbje

(laura, 2014.11.29 19:00)

ez hazugság!
mert amikor naraku a 123-adik részen átváltozott, akko az ő pajzsait nem tudta a vörös tessaiga-val áttörni, csak majd a késöi részeken lévő, apja sírjánál, amikor az utolsó ékkőszilánkot akarja megszerezni, akkor a ,,gyémánt penge" csapását kapja meg, és csak az tudja áttőrni naraku átváltozása utáni lévő pajzsát
(de mivel naraku hakudoshi szétszakadása utáni lévő csecsemőbe rejti a saját szívét, és hakudoshiét is, ezért akárhányszor csap át a gyémántlándzsa csapással naraku pajzsán, sohasem hal meg.
azután a csecsemő egy ,, MORYUMARU " nevű repülő szörnyetege költözik, és a testéen él...
ha tová érdekel valakit, hát nézze tovább)

Tenseiga

(Fekszik!, 2014.05.11 15:28)

Igazából Shishinki mondja Sesshomarunak.

Re: Tenseiga

(csacsika, 2014.11.29 18:53)

hat na nem mondod

:)

(laura, 2014.11.29 18:49)

nem véletlen a tessaiga-ból való a tenseiga
sesshomaru azért kapta meg, mert a Meidou Zangetsuha-t neki kellet megtanulnia, hogy azután a tessaiga-ba visszatérjen, amit régen kettéválasztottak
ezért volt a végén sesshomarunak egy kardja, amit csak akkor vehetett észre, hogy nála van, amikor már végleg lemondott a tessaiga-rol, és akkor a levágott bal keze, vissza is nőtt
ezért sesshomaru vitte véghez a tessaiga-nak a teljes erejét, azzal hogy megtanulta a Meidou Zangetsuha-t

Tensaiga

(Alfeon, 2014.04.13 18:43)

nem a Tessaiga-ból visszamaradt kacat, ez csak Sesshomaru gondolja mikor megtudja, hogy a két kard valamikor egy volt.